Extern winnen, is intern beginnen

Uw externe communicatie kan nog zo creatief en doordacht zijn, als intern de neuzen niet dezelfde kant opstaan, bereikt u nooit wat u wil bereiken. Is er sprake van een efficiënte organisatiestructuur?  Is er een positieve organisatiecultuur? Kunnen uw medewerkers zich identificeren met de organisatie? Is voldoende draagvlak voor veranderingen? Stralen uw medewerkers de kernwaarden van uw organisatie uit?


Toenemend belang interne communicatie

Het belang van interne communicatie wordt groter en groter. Het Nieuwe Werken zorgt voor welkome flexibilisering maar is zonder goede communicatie gedoemd tot mislukken. Fusies brengen nieuwe centralisaties en decentralisaties met zich mee. En een grotere behoefte aan heldere interne communicatie.

Hoe is de communicatie in uw bedrijf?


Geruchten, geruchten, geruchten

Los van de pure noodzaak van optimale interne communicatie is er nog een ander aspect. Geruchtencircuits, de gesprekken bij de koffiemachine, ontstaan vaak door gebrek aan informatie. Weten uw medewerkers daadwerkelijk waar ze aan toe zijn en wat er van ze wordt verwacht? Goede interne communicatie verbetert de werksfeer.


Y.E.S! Interne communicatie

Een greep uit de Y.E.S.!-activiteiten

- Personeelsuitgave

- Opzetten Intranet

- Verzorgen content Intranet

- Communicatie bij organisatieveranderingen

- Interne communicatie analyse

- Organisatieopstellingen

Y.E.S.! is opgericht door
tekstschrijver, journalist en communicatiespecialist/docent
Ellen Smink. Ze werkt samen met
een vast team van communicatie-professionals die elk hun eigen specialisme hebben.

mailto:info@yes-communicatie.nl?subject=onderwerp%20e-mail