Brand is Engels voor merk. Oorspronkelijk werd met ‘branding’ het brandmerken van vee bedoeld. Als we het nu over branding hebben, bedoelen we het beeld dat een merk oproept. Een koffiemerk dat wordt geassocieerd met gezelligheid. Een rookworst die aan alle kanten ‘echt Hollands’ is, een patat- en hamburgerverkoper die een way of life wordt. Gelukstreffers? Welnee! Branding kan gestuurd worden.


De belofte maakt het verschil

In een tijd dat de fysieke kenmerken van veel producten en diensten nauwelijks
voor elkaar onder lijken te doen en digitaal netwerken het wint van face to face communicatie, maakt de belofte het verschil. De toegevoegde waarde naast de fysieke kenmerken. Gezelligheid, warmte, stoerheid, saamhorigheid etc. Een brand is veel meer dan een merk alleen. Een brand creëert verwachtingen, perceptie en emoties. Goede branding onderscheidt uw product van al die andere! Y.E.S.! Tekst, PR & Communicatie is dol op branding!


Het merk ik

Wat voor een product of dienst geldt, geldt uiteraard ook voor u persoonlijk. Personal branding is belangrijker dan ooit tevoren. Ontmoeten, boeien, binden.
Hoe bindt u de ander aan u? Wat maakt u uniek, waarin onderscheidt u zich van
de ander, wat is uw kracht? Personal branding begint met zelfonderzoek en zelfkennis. Wie een rol speelt, valt door de mand. Y.E.S.! houdt u graag een
spiegel voor op weg en laat u zien hoe u uw uniciteit optimaal kunt communiceren.

Y.E.S.! is opgericht door
tekstschrijver, journalist en communicatiespecialist/docent
Ellen Smink. Ze werkt samen met
een vast team van communicatie-professionals die elk hun eigen specialisme hebben.

mailto:info@yes-communicatie.nl?subject=onderwerp%20e-mail